Blog

Poradíme, pomůžeme a ptejte se

Na e-shopu nyní nabízíme velká balení 500ml

Během jara jsme do nabídky našeho e-shopu zařadili také velká (rodinná) balení mastí a třezalkového oleje.

Nově můžete všechny typy mastí a Třezalkový olej zakoupit ve zvýhodněných baleních 500ml. K velkému oleji přidáváme také praktickou pumpičku pro pohodlnější dávkování.

U některých mastí však prosíme o trpělivost – na balení 500ml bude možná potřeba si pár dní počkat. Jak již určitě víte, při výrobě naší kosmetiky nepoužíváme žádné chemické konzervanty, a proto je u mastí relativně krátká doba trvanlivosti (18 měsíců). Z toho důvodu masti vždy vyrábíme v menších šaržích, aby k Vám odcházely co nejčerstvější. Velká balení budeme tedy plnit přímo na Vaši objednávku při nejbližší výrobě.

 

Velikonoční soutěž s firmou Dr. DUDEK

Podívejte se na naši FB stránku a do příspěvku "Velikonoční soutěž" přidejte Vaši krátkou recenzi na naši firmu, výrobky, nebo třeba jen jeden, který používáte nejraději. Pozor, nezapomeňte přidat originální fotografii s výrobkem Dr. Dudek! Po Velikonocích vybereme 3 nejoriginálnější autory, kteří od nás dostanou 2 výrobky zdarma.

Pokud nejste příznivcem facebooku, můžete Vaše nápady a fotografie poslat též emailem na: frantiska@dr-dudek.cz nebo misa@dr-dudek.cz 

Akce 3+1 Zdarma

Podmínky akce 3+1 zdarma na mastičky 30ml

Při nákupu 3ks mastiček 30ml (Propolisová, Měsíčková a Mumio) má zákazník nárok na 1ks mastičky 30ml zdarma. Při objednávce 3 libovolných kusů, si zákazník do poznámky napíše, jaký druh mastičky chce přibalit ZDARMA.

Příklad:

Objednávka: 3x Mumio mast 30 ml

Poznámky: 1x Propolisová mast 30ml

Pokud si nebudete vědět rady, zavolejte na kontaktní telefon 606 299 183.

akce platí do 28.2 2022 

Dr. Dudek

 

Nezapomínejte na ochranu pleti v zimním období

I když současné počasí není právě typicky mrazivé, přesto bychom neměli zapomínat na správnou výživu a ochranu pokožky. At už na běžné procházce nebo při zimních radovánkách na horách, vždy se hodí mít po ruce některou z našich mastiček. Do kapsy jsou ideální malá balení 30ml. Jako zcela univerzální mast na zimní období doporučujeme hlavně Propolisovou mast, ovšem na výběr je jistě i Měsíčková nebo Mumiomast. Přes den s nimi ošetříte rty a tváře nejen sobě, ale i svým dětem. Na večer potom dopřejte hojivý a výživný balzám kůži na rukou, která během zimy také často trpí. Na rozpraskané ruce doporučujeme aplikovat klidně silnější vrstvu masti a navléct tenké bavlněné rukavice. Pokud Vás trápí rýma a odřený nos, Propolisová mast pomůže i na tyto potíže.

Vánoční akce - získejte unikátní slosovatelný kód ke každé objednávce do konce prosince!

Stále přemýšlíte, co vybrat a zabalit pod stromeček vašim blízkým, či hledáte drobné dárky pro mnoho přátel? Netěší Vás balení dárků a nejraději kupujete už hotové balíčky? 

Nebo snad potřebujete pořádně namasírovat bolavá záda a chladem ztuhlé klouby? Možná hledáte účinný, univerzální krém na ochranu pleti v mrazivém počasí?

V našem e-shopu máme řešení téměř pro každého. A hotové balíčky také!

NAVÍC - právě probíhá vánoční akce!!!

V průběhu prosince ke každé objednávce na našem e-shopu zašleme unikátní výherní kód. Tyto kódy potom začátkem ledna vylosujeme a třem výhercům zašleme poukaz na nákup našich produktů v hodnotě 250,- Kč.

Vylosování samozřejmě zveřejníme i na našem Facebooku

Máte nějakou otázku? Napište nám na misa@dr-dudek.cz nebo nás kontaktujte přes Facebook

Podzimní soutěž
Připravili jsme pro Vás soutěž o balíček produktů, které zaručí, že vaše pleť bude na podzim jako v bavlnce. Balíček obsahuje:
????Pro intenzivní výživu a ochranu pleti (nejen) v sychravých dnech - Svatojánský třezalkový olej, Asijskou mumiomast a Tradiční propolisovou mast.
????Na masáže bolavých kloubů a regeneraci namožených svalů a šlach - Tradiční kostivalovou mast.
 
Pro účast v soutěži zajděte na náš facebook a mrkněte na poslední příspěvek.
 
Soutěž trvá do 10.11., poté vylosujeme 3 výherce!
Jsme tu s Vámi již více než 30 let!
Věděli jste, že naše rodinná firma Dr. DUDEK slaví letos již 31.rok svojí existence? Ano, začínali jsme v roce již 1991, a to doslova doma na plotně, tedy s jedním hrncem sádla na sporáku, hrstí měsíčkových květů a trochou včelího vosku. Výsledkem bylo prvních pár kelímků Tradiční měsíčkové masti, které jsme dodali do proslulého bylinkářství v Týnské uličce v Praze. Zájem o naše výrobky nás tenkrát samotné překvapil. Záhy jsme do nabídky přidali i další tradiční masti, tinktury, oleje a balzámy a začali jsme dodávat nejen do nově vznikajících prodejen bylinek a zdravé výživy, ale i do zavedených lékáren.
Po celou tu dobu pro Vás vyrábíme kosmetiku na základě tradičních lidových receptur a bez použití chemických přísad. Používáme výhradně kvalitní tuzemské suroviny (kromě mumia, které se na našem území nenachází), vše pečlivě ručně zpracováváme a vyrábíme vždy v malých šaržích tak, abychom zachovali co nejvíce biologicky aktivních látek. Ruční prací je také design našich etiket! Současně se snažíme, aby naše výrobky zůstaly cenově dostupné pro široké spektrum našich zákazníků.
Pokud právě nenajdete sortiment Dr.DUDEK ve vaší oblíbené kamenné prodejně, vždy je tu pro Vás připraven e-shop. Máte-li dotazy, či připomínky, nebo se s námi chcete podělit o zkušenosti s použitím tradiční bylinné kosmetiky, kontaktujte nás přes webový formulář nebo facebook Dr.Dudek
Návštěva ve výrobě

S naším novým e-shopem chceme nejen dostat produkty mezi Vás, ale také přinášet zajímavé informace. Jednou z posledních novinek byla srpnová přednáška s workshopem v naší výrobě. 16.srpna nás poctilo návštěvou pět moc příjemných lidí z novinářské branže. Cílem této akce bylo seznámení s historií firmy, zajímavostmi z výroby i tradicemi, ze kterých při výrobě vycházíme. Programem návštěvníky provázela Františka Tlustá (roz. Dudková), která, díky své profesi farmaceutky, v naší rodinné formě působí jako odborný garant. Františka připravila obsáhlou a výstižnou přednášku o našich produktech a nechyběla ani ukázka tradiční ruční výroby měsíčkové masti tak, jak ji vyráběly naše babičky a prababičky. Celé posezení probíhalo v přátelském duchu a nejvíce pozornosti se bezpochyby dostalo unikátní masti z asijského mumia pro jeho tajemný původ i báječné účinky. 

pokud by Vás cokoli zajímalo, napište nám na misa@dr-dudek.cz - budeme rádi za vaše náměty na další novinky do naší rubriky.

https://www.facebook.com/drdudekcz/

Míša Dudková

Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem