Jsme tu s Vámi již více než 30 let!

Věděli jste, že naše rodinná firma Dr. DUDEK slaví letos již 31.rok svojí existence? Ano, začínali jsme v roce již 1991, a to doslova doma na plotně, tedy s jedním hrncem sádla na sporáku, hrstí měsíčkových květů a trochou včelího vosku. Výsledkem bylo prvních pár kelímků Tradiční měsíčkové masti, které jsme dodali do proslulého bylinkářství v Týnské uličce v Praze. Zájem o naše výrobky nás tenkrát samotné překvapil. Záhy jsme do nabídky přidali i další tradiční masti, tinktury, oleje a balzámy a začali jsme dodávat nejen do nově vznikajících prodejen bylinek a zdravé výživy, ale i do zavedených lékáren.
Po celou tu dobu pro Vás vyrábíme kosmetiku na základě tradičních lidových receptur a bez použití chemických přísad. Používáme výhradně kvalitní tuzemské suroviny (kromě mumia, které se na našem území nenachází), vše pečlivě ručně zpracováváme a vyrábíme vždy v malých šaržích tak, abychom zachovali co nejvíce biologicky aktivních látek. Ruční prací je také design našich etiket! Současně se snažíme, aby naše výrobky zůstaly cenově dostupné pro široké spektrum našich zákazníků.
Pokud právě nenajdete sortiment Dr.DUDEK ve vaší oblíbené kamenné prodejně, vždy je tu pro Vás připraven e-shop. Máte-li dotazy, či připomínky, nebo se s námi chcete podělit o zkušenosti s použitím tradiční bylinné kosmetiky, kontaktujte nás přes webový formulář nebo facebook Dr.Dudek